Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Η Εταιρία μας

Aθήνα

Μ. Αντύπα 14, 'Αλιμος 17455
τηλ.: 210 9845771
fax: 210 9845081

Θεσσαλονίκη

Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου 142, Αμπελόκηποι 56121
τηλ.: 2310 672942
fax: 2310 626610

Η Atlas Digital είναι από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες ψηφιακού εξοπλισμού για την αγορά της Οπτικής Επικοινωνίας με πολύχρονη εμπειρία και ολοκληρωμένες λύσεις επώνυμων κατασκευαστών. Έχοντας επενδύσει σε τεχνογνωσία, κατέχει την πρώτη θέση σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και service. Με το Βαλκανικό Κέντρο 'Ατλας υποστηρίζει την αγορά της Β. Ελλάδας αλλά και των γειτονικών Βαλκανικών χωρών. Μέσα από τις υπηρεσίες της και τις παροχές της, η Atlas έχει συμβάλει στην ανάπτυξη του επιπέδου των υπηρεσιών στην αγορά της Οπτικής Επικοινωνίας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Η εταιρεία εξελίσσεται με βάση τη βασική της Φ ι λ ο σ ο φ ί α που είναι η προσφορά ολοκληρωμένης υποστήριξης στους επαγγελματίες της Οπτικής Επικοινωνίας και η συμμετοχή της στην ανάπτυξη της αγοράς. Με πελατοκεντρικό χαρακτήρα, έχει ως στόχο της την ενδυνάμωση των σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες της, τη διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, τη γρήγορη και αποτελεσματική ανταπόκριση στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, την ανάπτυξη νέων λύσεων, τη στενή παρακολούθηση της διεθνής αγοράς και των εξελίξεων της τεχνολογίας και τη διεύρυνση των προϊοντικών επιλογών που προσφέρει.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η Atlas επιλέγει την προϊοντική σειρά που διαθέτει, με κριτήρια την υψηλή τεχνολογία, την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Σήμερα, αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους εξωτερικού, όπως η Roland DG, Brother, Kornit, κ.α., προσφέροντας μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες της ευρύτερης αγοράς της Οπτικής Επικοινωνίας και όχι μόνο. Το 2018, στα πλαίσια της πολιτικής της να φέρει στην ελληνική αγορά αξιόπιστα προϊόντα με τον καλύτερο δείκτη τιμής/απόδοσης για τους επαγγελματίες αλλά και χομπίστες εικαστικούς, ανέλαβε την αντιπροσωπεία των digitizers Huion.

H ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η Atlas αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη βαρύτητα την υποστήριξη των πελατών της, πριν και μετά την πώληση.

Τεχνική Υποστήριξη & Service

Η μεγάλη τεχνογνωσία & εμπειρία που έχει αποκτήσει η Atlas από την πολυετή παρουσία της στον χώρο και κυρίως από την εξειδίκευσή της στις πολυάριθμες εφαρμογές της ψηφιακής τεχνολογίας αποτελούν εχέγγυο για την άριστη τεχνική υποστήριξη των πελατών της.

Η ΔΙΑΦΟΡA

Τα σημαντικότερα στοιχεία που διαφοροποιούν την Atlas είναι η τεχνογνωσία & εμπειρία της, το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της και η πολυεπίπεδη υποστήριξή που παρέχει στους πελάτες της. Αυτά τα στοιχεία την έχουν καταξιώσει στην αγορά που δραστηριοποιείται και κάνουν τη διαφορά σε ένα χώρο όπου η εμπιστοσύνη στην παρεχόμενη υποστήριξη αποτελεί μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους επιλογής συνεργάτη.

ATLASONLINE

Το Atlasonline είναι το ψηφιακό κατάστημα της Atlas Digital και περιλαμβάνει τα καταναλωτικά προϊόντα της εταιρείας όπως τα digitizers και σύντομα πολλά άλλα.