Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Χαρακτηριστικά που πρέπει να εξετάσετε για την επιλογή ενός LED Light Pad

20/05/2021
by Anastasia Th

Διαστάσεις

Θέλετε να μεταφέρετε το LED Light PAD συχνά; Να σας ακολουθεί όπου πηγαίνετε; Εάν ναι, θα πρέπει να εξετάσετε το μέγεθός του. Ενα LED Light Pad μεγέθους Α4 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Σχετικά ελαφρύ και φορητό χωράει στο σακίδιό σας.

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε φύλλα χαρτιού A3 ή A2, είναι προτιμότερο ένα μεγαλύτερο μοντέλο. Το A3 είναι ένα αρκετά κοινό μέγεθος για τις περισσότερες εφαρμογές, ενώ το A2 είναι ιδανικό για μεγαλύτερα σχέδια.

Φωτεινότητα LED

Ένα καλό LED Light Pad πρέπει να έχει καλό φωτισμό. Εαν το θέλετε για αντιγραφή βεβαιωθείτε ότι μπορεί να φωτίσει μέσα από 2 φύλλα παχύ χαρτί. Αν θέλετε να έχετε μεγάλη ακρίβεια επιλέξτε ένα προϊόν που έχει τουλάχιστον 3000 lux φωτεινότητα. Εάν επιθυμείτε απλά να σχεδιάσετε ή να εργαστείτε σε έργα άλλων καλλιτεχνών, 1500-3000 lux ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας. Επίσης βεβαιωθείτε ότι διαθέτει ρυθμιζόμενη φωτεινότητα, ώστε να μπορείτε να μειώσετε ή να αυξήσετε το φως στο επίπεδο που θέλετε. Τα κορυφαία προϊόντα σας επιτρέπουν να προσαρμόζετε τη φωτεινότητα σταδιακά και όχι σε επίπεδα.


Θερμοκρασία Χρώματος

Η θερμοκρασία χρώματος αναφέρεται στην απόχρωση (χρώμα) μιας πηγής φωτός. Εκφράζεται σε βαθμούς Kelvin (K) και κυμαίνεται από 1000 K έως 10000 K. Οι χρωματικές θερμοκρασίες κάτω από 3000 K ονομάζονται "ζεστά χρώματα" (κιτρινωπά), ενώ οι υψηλότερες θερμοκρασίες χρώματος (9000-10000 K) ονομάζονται "ψυχρά χρώματα" (γαλαζωπά). Η θερμοκρασία χρώματος του φωτός της ημέρας είναι περίπου 6500 K και είναι ένα χαλαρωτικό χρώμα, ενώ ένα χρώμα μπλε ουρανού (> 9000 k) χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της συγκέντρωσης.


Τροφοδοσία USB

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα LED Light Pad με τη δική τους τροφοδοσία είναι φωτεινότερα από τα αντίστοιχα με USB. Τα τελευταία πρέπει να είναι συνδεδεμένα σε υπολογιστή για να λειτουργούν, αν και διατίθενται επίσης φορτιστές USB. Από την άλλη πλευρά, με μια συσκευή που τροφοδοτείται με USB, μπορείτε να πάρετε έναν φορτιστή αυτοκινήτου ή μια εξωτερική μπαταρία και έτσι να έχετε έναν εντελώς φορητό LED Light Pad που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παντού