Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Όροι Χρήσης

H ιστοσελίδα www.atlasonline.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων (hardware, software και αναλώσιμων) που αφορούν εφαρμογές οπτικής επικοινωνίας. Σκοπός του είναι να σας δώσει τη δυνατότητα παραγγελίας οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας.

Το AtlasOnline κάνει ότι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει ότι η παραγγελία σας θα παραδοθεί άμεσα και με ασφάλεια. Για πληροφορίες σχετικά με τις αγορές σας ή για διατύπωση παραπόνων, παρακαλούμε ανατρέξτε στις αντίστοιχες υποενότητες της σελίδας «Συχνές Ερωτήσεις».

Προσωπικά δεδομένα

Με την εγγραφή στα ενημερωτικά newsletters, τη δημιουργία λογαριασμού ή την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ως επισκέπτης, ο χρήστης παρέχει τα προσωπικά του δεδομένα οικειοθελώς (π.χ. όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, email), και συμφωνεί να χρησιμοποιηθούν με τον τρόπο που αναφέρεται στην ενότητα: «ΣυχνέςΕρωτήσεις Προσωπικά Δεδομένα».

Ο χρήστης / επισκέπτης της ιστοσελίδας εγγυάται για την αλήθεια και τη γνησιότητα των προσωπικών δεδομένων τα οποία υποβάλλει στην Εταιρία καθώς και για το ίδιο το δικαίωμα υποβολής τους.

Ο χρήστης / επισκέπτης απευθυνόμενος εγγράφως προς το atlasonline.gr έχει δικαίωμα ενημέρωσης για τα προσωπικά του δεδομένα που τηρούνται από αυτό, δικαίωμα αντίρρησης και διόρθωσης αυτών καθώς και δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για τη χρήση των προσωπικών δεδομένων του (όνομα, διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, email, κλπ) οποτεδήποτε, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Η ανάκληση συγκατάθεσης χρήσης των δεδομένων του πρέπει να γίνεται εγγράφως (Atlas Digital, Μαρίνου Αντύπα 14, 17455 Άλιμος ή στο email info@atlasdigital.gr με θέμα «Ανάκληση Συγκατάθεσης Χρήσης Προσωπικών Δεδομένων»)

Ευθύνη AtlasOnline

Το AtlasΟnline δεν έχει καμία ευθύνη για την μη έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας από υπαιτιότητα του courier.

Το AtlasOnline δεν ευθύνεται για τυχόν ελαττώματα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Σε περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανεβρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής και αντικατάστασής του με έξοδα επιστροφής και εκ νέου αποστολή του AtlasOnline.

Παρεχόμενες πληροφορίες

Το AtlasOnline δεσμεύεται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του, όσο αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, στις τιμές καθώς και στους όρους πληρωμής και παράδοσης των προϊόντων του, υπό την επιφύλαξη τυχόν λαθών, τεχνικών ή τυπογραφικών, που δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν, ή έχουν προκύψει ακούσια. Οι φωτογραφίες είναι επιλεγμένες έτσι ώστε να πλησιάζουν όσο γίνεται περισσότερο την πραγματικότητα. Ωστόσο τα κείμενα και οι φωτογραφίες δεν είναι δεσμευτικά για το AtlasOnline και δεν αποτελούν συμβόλαιο μεταξύ του AtlasOnline και των πελατών του.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το AtlasOnline διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων, προϊόντων κλπ. αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του AtlasOnline και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, αναπαραγωγή, μεταφορά ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.


Atlas Digital AE
Έδρα: Μαρίνου Αντύπα 14, 17455 Άλιμος, Αθήνα
ΑΦΜ: 094154295
ΔΟΥ: ΦΑΕ Πειραιά
Αρ.ΓΕΜΗ:124074601000