Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Roland GS2-24, Πλάτος 86 cm

1.847,60
roland-gs224
gs224
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο / Παράδοση 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

+

Στιβαρό, ισχυρό και εύχρηστο, το επιτραπέζιο κοπτικό GS2-24 είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας ή την in house παραγωγή γραφικών.

◉ Εύχρηστο
◉ Ισχυρό για την Εύκολη Κοπή Εκατοντάδων Υλικών
◉ Γρήγορη και Ακριβής Κοπή
◉ Κατασκευασμένο για να Ταιριάζει στη Ροή Εργασίας σας

Η Ιστορία σας Ξεκινά Εδώ

Διαθέτοντας μια σειρά από εύχρηστες και προσιτές λύσεις, η σειρά VersaSTUDIO προσφέρει την επαγγελματική ποιότητα της Roland DG σε επιχειρηματίες και μικρές επιχειρήσεις.


Ώρα να Γίνεις Επαγγελματίας

Με το GS2-24, μπορείτε να δημιουργήσετε γραφικά επαγγελματικής ποιότητας από μια τεράστια γκάμα υλικών και να «ανεβάσετε» την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο. Με όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε, αυτή η λύση της Roland DG είναι η μόνη επιλογή για σοβαρούς επιχειρηματίες.


Μικρό με Μεγάλες Δυνατότητες

Είτε ξεκινάτε μόλις τώρα είτε θέλετε να προσθέσετε νέο εξοπλισμό, μπορείτε εύκολα να εντάξετε το κοπτικό GS2-24 στη ροή εργασίας σας. Για ερασιτέχνες που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες ή για επιχειρήσεις που επιθυμούν να παράγουν in house γραφικά, ο χώρος δεν αποτελεί εμπόδιο για την επιτυχία.

Δημιουργήστε Χωρίς ‘Ορια

Με 40% περισσότερη δύναμη κοπής από το προηγούμενο μοντέλο, μπορείτε να κόψετε ακόμα και τα πιο περίπλοκα σχέδια σε ένα ευρύ φάσμα υλικών, όπως:

- Αυτοκόλλητο βινύλιο
- Βινύλιο Θερμομεταφοράς
- Ειδικά υλικά
- Μαγνητικό φύλλο
- Χαρτιά και χαρτόνι
- Βινύλιο Αμμοβολής
- Αντανακλαστικό βινύλιο
- Φύλλα Kαουτσούκ


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδω

Για να δείτε την Μπροσούρα πατήστε εδώ