Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Roland Stika SV-15

799,00
stikaSV-15
ROCMSV-15
Κατόπιν Παραγγελίας

Το κατάστημα θα επικοινωνήσει μαζί σας

Τα κοπτικά Stika της Roland, τα μικρότερα σε διάσταση κοπτικά στον κόσμο, είναι ιδανικά για χομπίστες, αλλά και για in house παραγωγή σημάνσεων, σιδερότυπων, αυτοκόλλητων γραμμάτων και άλλων εφαρμογών σε γραφεία, σχολεία, εστιατόρια, καταστήματα, κ.α.

Εκτός από την κοπή αυτοκόλλητου βινυλίου και άλλων υλικών, τα Stika χρησιμοποιούνται και για εφαρμογές εκτύπωσης & κοπής. Εκτυπώνοντας σε ένα απλό επιτραπέζιο εκτυπωτή ένα γραφικό μαζί με σταυρούς σύμπτωσης ( registration marks), μπορείτε μετά πολύ εύκολα να τοποθετήσετε την εκτύπωση στο Stika και να το κόψετε περιγραμματικά δημιουργώντας εντυπωσιακές POP σημάνσεις και σιδερότυπα.

Εφαρμογές: Αυτοκόλλητα Γράμματα, Σημάνσεις, Μικρές Επιγραφές (εκπτώσεων, προσφορών, κλπ), POP Signs, Σήματα για είδη Μοντελισμού, Διακόσμηση Αντικειμένων, Ετικέτες για Οργάνωση Αρχείων, Θερμομεταφερόμενα γραφικά για είδη ένδυσης*, κ.α.

*Μια σειρά υλικών θερμομεταφοράς με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, υφές και εφέ όπως glitter σας δίνουν τη δυνατότητα να φτιάξετε εντυπωσιακά σιδερότυπα.

Software

Τα Stika συνοδεύονται από το Roland CutStudio πρόγραμμα. Αυτό το δυναμικό σχεδιαστικό πρόγραμμα επιτρέπει λειτουργίες όπως: περιστροφή, σμίκρυνση, αντικατοπτρισμό ( mirroring), tilling κ.α. Υποστηρίζει αρχεία BMP, JPG, STX, AI και EPS, ενώ περιλαμβάνει CorelDraw (PC) και Adobe Illustrator (PC, MAC) plug-ins

Εύκολη Χρήση

Η χρήση των Stika είναι τόσο εύκολη όσο και η χρήση ενός απλού εκτυπωτή. Απλά, σχεδιάστε ένα γραφικό, επιλέξτε την εντολή «εκτύπωση» και σε λίγο χρόνο το θέμα σας είναι κομμένο!

Χαρακτηριστικά:
  • Ελαφριά συμπαγής κατασκευή
  • USB σύνδεση
  • Μέγιστη Κοπή*: 340 (W) x 1000 (L) mm
  • Διάσταση Υλικού: Πλάτος: 360 έως 381 mm / Μήκος: 1100 mm ή λιγότερο
  • Είδος Υλικού** : Αυτοκόλλητο Βινύλιο PVC (πάχος υλικού 0,1mm ή λιγότερο, πάχος υλικού με το φορέα 0.3mm ή λιγότερο) / Αυτοκόλλητο Χαρτί (πάχος υλικού μαζί με το φορέα του 0.3 mm ή λιγότερο)
  • Ταχύτητα Κοπής: 12 έως100 mm/sec
  • Διαστάσεις: 522 (W) x 205 (D) x 115 mm (H)
  • Βάρος: 3.3 kg
  • Roland CutStudio software περιλαμβάνεται

* Ανάλογα με το είδος τους, κάποια υλικά που είναι πάνω από 500mm ενδέχεται κατά την διάρκεια της κοπής να μετατοπιστούν.

** Κάποια είδη υλικών ενδέχεται να μη μπορούν να κοπούν